Sminketips (All about fashion)

SminketipsSlik legger du looken:
1. La huden være naturlig. Bruk derfor en farget dagkrem eller BB-krem for å jevne ut huden. Har du kviser, urenheter eller blå ringer under øynene kan dette dekkes med en concealer.
2. Gre gjennom brynene med en liten kam og fyll dem inn med et brynspudder for å definere dem og gi fylde. Har du mørke og/eller fyldige bryn fra før av hopper du over dette trinnet. Sett brynene på plass med en transparent brynsgelé.
3. Finn frem en svart gelé- eller kremliner og den beste kosten du har. Begynn med å legge eyelineren innerst i øyekroken, og dra den utover mot øyenlokket i en bredere linje, helt opp til globallinjen din. Når du kommer til ytterkanten av øyet smalner du inn streken, slik at du ender i en tynn spiss, tenk «katteøyne». Støtt hånden inntil kinnet hvis du kjenner den blir ustø, og husk, øvelse gjør mester!
4. Bøy øyenvippene med en vippetang og påfør ett til to lag med svart maskara på de øvre vippene. La de nederste vippene være bare. Ønsker du mer dramatikk limer du på et par løsvipper. Husk at verken eyelineren eller maskaraen trenger å legges helt perfekt.

Uttrykket skal være tøft, hardt og rocka. Ha det gøy mens du sminker deg, og ha det gøy på fest!

En annen variant:

Kilder: KK
 • Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  Image and video hosting by TinyPic
  Anonymous

  Alle bilder, videoer og enkelte tips er ikke mine med mindre det står at jeg har tatt bilde. I love being a girl but on the same time it's easy being a Tomboy. Kontakt: anonymoustomboy@hotmail.com (Hvis du vil legge meg til som venn må du trykke på navnet mitt)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits