Tips; Hvordan få lengre øyenvipper? (All about fashion)

Tips; Hvordan få lengre øyenvipper?Hva er vel finere enn lange fyldige øyevipper? Her får du noen tips til hvordan vippene dine blir lange og vakre!

Mandelolje
Det sies at mandelolje har en forlengende effekt på vippene dine. Ta litt olje på fingrene for så å påføre det på vippene, ikke ta for mye, det kan svi hvis du får det i øyet. Du kan enten ta på maskara etter oljen, eller sove med olje på vippene, da skal du kunne se forskjell allerede dagen etterpå! Det er jo verdt et forsøk. (Vaselin kan også funke).

Vippetang
Vippetangen er på full vei tilbake og flere og flere har skjønt fordelen med å bruke en. Hvis du aldri har eid en vippetang før, er dette en tang for å bøye vippene oppover. Øyene dine ser større ut, vippene lengre og maskaraen er lettere å påføre etter at du har vippet dem opp.

Et tips er å varme tanga i et vannbad eller med hårføneren, da vil vippene holde seg oppe lengre. 

Husk at øyenvipper er som hår, de blir også slitt ned. 
 • 31.08.2013 kl.21:07
  Hm, gode tips!
  31.08.2013 kl.21:14
  haha morsomme tips!


  Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  Image and video hosting by TinyPic
  Anonymous

  Alle bilder, videoer og enkelte tips er ikke mine med mindre det står at jeg har tatt bilde. I love being a girl but on the same time it's easy being a Tomboy. Kontakt: anonymoustomboy@hotmail.com (Hvis du vil legge meg til som venn må du trykke på navnet mitt)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits