Tips; Hvordan bli brun! (All about fashion)

Tips; Hvordan bli brun! Selv om sommeren i Norge er over er det jo mange som har bestilt sydenturer utover høsten. De som er så heldige må vel huske å ta med brunfargen hjem!

1. Bruk kjempe høy solfaktor. Tar litt lengre tid først, men man skal jo ikke bli solbrent og man vil jo at fargen skal sitte.

2. Bruk kokkosnøttolje. Det hjelper masse, men det er lurt å bruke solkrem uansett! 

3. Rundt tre gulrøtter per dag gir omtrent samme mengde virkestoff som de pillene med betakaroten i. Spis litt ekstra gulrøtter, men bruk solfaktor! Fargen sitter lenger om du lar den komme litt saktere på kroppen, enn om du svir deg og ender opp med å flasse i tre uker

4. Betakaroten gir deg kjappere farge og du slipper soleksem hvis du tidligere har vært plaget med det. Ellers kan du bruke forskjellige sololjer, Hawaiian Tropics kokkosnøttoljen er det veldig mange som er fornøyd med (selv om noen syns den lukter som ei barbie dukke).

5. Om du følger det rådet med å spise ekstra mye gulerøtter, spis dem sammen med litt fett som i olje eller smør. Da blir flere av virkestoffene i gulerøttene tatt opp av kroppen, og du får større utbytte av hver gulrot. Hvis du begynner med betakaroten er det samme rådet å gi, siden betakarotenet så å si fargestoffet til gulrøtter. 

6. Du blir også brun hvis du ligger på stranda i vannkanten, og da spesiellt i saltvann. Da blir du stadig nedkjølt av vannet som skyller opp på land, så du slipper å krepere av varme og du orker å ligge der ekstra lenge, og vannet reflekterer strålene og gjør det enda sterkere. Husk å smør deg inn med solkrem ofte! Dette er nok det beste tipset. 

7. Bruk body scrub, aloe vera og smør deg godt inn med krem om kvelden. 
 • 01.09.2013 kl.14:13
  Så fine tips!
  01.09.2013 kl.14:21
  lure tips! Skal huske på dette spesielt til neste sommer!
  01.09.2013 kl.14:43
  fine tips :-)
  01.09.2013 kl.16:22
  Veldig bra tips!
  01.09.2013 kl.18:37
  fine tips :)
  01.09.2013 kl.19:19
  Utrolig bra tips!


  Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  Image and video hosting by TinyPic
  Anonymous

  Alle bilder, videoer og enkelte tips er ikke mine med mindre det står at jeg har tatt bilde. I love being a girl but on the same time it's easy being a Tomboy. Kontakt: anonymoustomboy@hotmail.com (Hvis du vil legge meg til som venn må du trykke på navnet mitt)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits