Tips: Hvordan få langt hår (All about fashion)

Tips: Hvordan få langt hårEt hårproblem mange jenter kjenner igjen er flatt og dødt hår. Volum kan du få ved å rulle opp håret, ikke tid til slikt, sier du? Det finnes heldigvis kjappere måter å få fyldigere hår på. Volumsjampo gir også mer volum  og løfter håret fra hodebunnen. Det samme gjør volumpudder. Et raskt og effektivt alternativ er tørrsjampo. Flipp håret framover, spray tørrsjampoen i hodebunnen og klem opp håret.

Å samle hårtuppene kan også få håret til å se sunnere ut på null komma niks . Prøv å få spissene sammen, for eksempel ved bruk av glattetang, ruller eller hårspray, selv om jeg anbefaler NULL varme på håret.

Den vanligste tabben er at de ikke bruker varmebeskyttende produkter. Det er jo mange som bruker stylingapparater hver eneste dag , og 180-200 varmegrader rett på håret, uten noen form for beskyttelse, er ikke bra. Det kan føre til varmeskadet og tørt hår.

For å unngå dette bør du bruke kur en gang i uka. Men det er mange som gjør feil. Helst bør du påføre kuren i håndkletørt hår. Da suger håret til seg mer næring enn hvis det er vått. La den så virke i fem til ti minutter. Skyll ut og avslutt med balsam. Du skal altså bruke kur i tillegg til ? ikke istedenfor - balsam. Kur kan være tilstrekkelig, men for maksimal effekt anbefaler jeg at man også bruker balsam etter kur for å forsegle effekten.


 • 04.09.2013 kl.17:25
  så gode tips !
  04.09.2013 kl.17:34
  bra tips! disse skal jeg prøve :)
  04.09.2013 kl.17:40
  gode tips!
  04.09.2013 kl.18:24
  bra tips :-))
  04.09.2013 kl.19:06
  Så fine tips ! :)


  Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  Image and video hosting by TinyPic
  FASHION anonymous

  15 år gammel jente fra Trondheim som har lagt bort Tomboy livet for fashion. På denne bloggen finner du alt om mitt liv selv om jeg er anonym og du finner mote, skjønnhet, videoer og tips. Alle bilder, videoer og noen av tipsene er ikke mine med mindre det står at jeg har tatt bilde. Kontakt: anonymoustomboy@hotmail.com (Hvis du vil legge meg til som venn må du trykke på navnet mitt)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits