Tips; Hvordan få ren hud! (All about fashion)

Tips; Hvordan få ren hud!Hvem er vel ikke lei av uren hud? Spesiellt jenter som meg er jo i ungdomsårene med kvise problemer og hele pakka. Disse tipsene er bare en kom i gang metode. Det er mange flere og gode tips man kan bruke for å unngå et utbrudd.

 

Finn de riktige produktene!

 

 

 

 

 

Selv om hudkremen koster et kvart bryllupsbudsjett og har blitt din bestevenninnes favoritt, er det ikke sikkert den passer for deg. Å bruke produkter som ikke er tilpasset din hud kan gjøre at du får problemer med irritasjoner eller kviser.


 

Ta en vaskedag.

Vi har hørt det før, men glemmer det hver gang. Makeupsvamper (hvis noen forsatt bruker det), børster og applikatorer bør vaskes hver tredje uke. Du trenger ikke et fancy rengjøringsmiddel, en mild sjampo gjør susen.


Unngå telefontrøbbel.

Telefonen kan være den rene bakteriekolonien. Og holder du den mot kinnet i timesvis, kan det føre til at huden reagerer med kviseutbruddf. Prøv å holde telefonen unna huden når du snakker. Klarer du det ikke, bør du tørke av den med en desinfiserende renseserviett ofte.


Dropp daglig peeling.

Både kjemisk peeling og peelingkremer med korn kan etterlate huden myk og ren. Men peeler du huden for ofte kan det føre til at oljeproduksjonen øker og at du lettere får urenheter i huden. Et par ganger i uken er nok.


Den viktige kveldsvasken.

Lar du huden marinere i dagens sminke og svette over natten, kan det føre til at porene tettes til. Dermed får du lettere urenheter og kviser.


Få opp pulsen.

Trening er ikke bare bra for humøret. Det øker også oksygentilførselen til huden, slik at den får en "friskere glød". Det roer også ned produksjonen av stresshormonet kotisol, som lett kan forårsake urenheter i huden.


For mye av alt er ikke bra.

Noen produkter går dårlig sammen. Dette gjelder særlige aktive ingredienser. Bruker du ulike produkter som skal behandler ulike hudtilstander som solskadet hud, tørr hud eller acne, bør du ikke bruke de samtidig. Disse ingrediensene bør du helst ikke bruke samtidig: Retinol, AHA-syre, C-vitamin og benzoyl peroxid. Må du bruke flere av gangen, bruk dem til ulike tider av døgnet. 

 • 06.09.2013 kl.20:34
  Takk for mange gode tips :)
  06.09.2013 kl.21:19
  så bra innlegg!
  06.09.2013 kl.22:34
  mange bra tips!
  06.09.2013 kl.22:50
  bra tips !
  06.09.2013 kl.23:51
  Mange bra tips :)
  07.09.2013 kl.09:08
  Fine tips!
  07.09.2013 kl.13:04
  bra tips!
  07.09.2013 kl.20:35
  Hejsan, vilken fin blogg du har!

  Jag hoppas det är okej att jag skriver detta här men jag undrar ifall du är intresserad av ett modeforum där man kan diskutera allt mellan himmel och jord som rör mode? Tanken är att hjälpa bloggare och andra med hemsidor att synas mer utan att behöva betala pengar. Eftersom vi har en hel del besökare så får man automatiskt fler läsare till sin sida om man gör bra inlägg, dessutom är man delaktig i en rolig gemenskap med likasinnade. Vi erbjuder också rabattkoder från välkända e-handlare, event, stylingtips och mycket mer. Om du bara vill läsa inlägg och inte bli medlem så är det helt ok men du får gärna visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta. Ha en fin dag! / Tack och kram från ModeMikael


  Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  Image and video hosting by TinyPic
  FASHION anonymous

  15 år gammel jente fra Trondheim som har lagt bort Tomboy livet for fashion. På denne bloggen finner du alt om mitt liv selv om jeg er anonym og du finner mote, skjønnhet, videoer og tips. Alle bilder, videoer og noen av tipsene er ikke mine med mindre det står at jeg har tatt bilde. Kontakt: anonymoustomboy@hotmail.com (Hvis du vil legge meg til som venn må du trykke på navnet mitt)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits