All about fashion - Yo
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Jepp, jeg har en ting for Kina og det meste av Asia. Slike bilder minner meg om Karate kid og andre Ninja filmer. Jeg er kanskje så heldig at jeg får se et slik et i Italia (eller var det Hellas?) neste år!

 • 2

  Beklager mitt lille fravær i går! Skole, trening, familie og venner tar veldig mye innpå nå, vet ikke om det er mange som leser fast og sjekker inn hver dag, men dere få som gjør det er fantastiske.

 • 4

 • 10

  Hei og god "morgen". Etter en veldig travel dag i går i Trondheim har jeg endelig muligheten til å slappe helt av.  Så blandt annet This Is Us i går noe som overrasket meg siden filmen var bedre enn ventet. Skal utnytte denne dagen med Netfix maraton og en deilig fruktsalat, man må jo være litt sunn selv om jeg er for redd til å jogge alene fordi det er masse bråk og oppstyr i nærheten. 

  Dagens bilde:

  Tusen takk til de romantiske bøkene og filmene som gjorde meg forelsket i dette bilde.  • 12

  Dette ble dagens bilde fordi høsten har endelig kommet, men samtidig gir bilde deg en sommerfølelse.  • FASHION anonymous

  15 år gammel jente fra Trondheim som har lagt bort Tomboy livet for fashion. På denne bloggen finner du alt om mitt liv selv om jeg er anonym og du finner mote, skjønnhet, videoer og tips. Alle bilder, videoer og noen av tipsene er ikke mine med mindre det står at jeg har tatt bilde. Kontakt: anonymoustomboy@hotmail.com (Hvis du vil legge meg til som venn må du trykke på navnet mitt)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde