All about fashion - Yo
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Har jeg noen gang sakt hvor mye jeg elsker Det Nye ShapeUp? Nei? Vel, siden jeg har blitt Fitness freak følte jeg jo for å kjøpe et Fitness magasin (leser jo mote magasiner hele tiden så det var ikke noe problem). Tror jeg leste det for første gang i Februar, det kommer jo bare 8 utgaver i året. Magasinet hjalp meg mye og ga meg masse tips! De fortalte om treningsleirer, rykte om usunne ting og drikker og klær som de hadde testet ut for å vite hvilken som var best. De anbefaler faktisk ikke de aller dyreste variantene på for eksempel treningsjakke, men man må jo ta som en selvfølge at de billigste ikke er helt super. Jeg sier jo ikke at syltynne tolv-åringer skal begynne å slanke seg fordi de er usikker. Dette er derimot for de som ønsker å komme i form å få enkle tips.
Det var også en STOR konkurranse der du kunne vinne et hjemme treningsstudio i verdi over 13 000,- Magasinet inneholder jo også skjønnhet for de som lurte på det.

Hvis du ikke er stor fan av ShapeUp så kan man jo se på Frisk, men det magasinet anbefaler jeg bare til 18 år og oppover. 

  • Anonymous

  Alle bilder, videoer og enkelte tips er ikke mine med mindre det står at jeg har tatt bilde. I love being a girl but on the same time it's easy being a Tomboy. Kontakt: anonymoustomboy@hotmail.com (Hvis du vil legge meg til som venn må du trykke på navnet mitt)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde